dijous, 28 de maig del 2015

M'han arribat rumors d'un partit de Quidditch

- És cert que aquest any les colles de Blancs i Blaus s'han trastocat i han organitzat un partit de Quidditch durant la Festa Major de Granollers?

Totalment cert, serà un dels actes més engrescadors d'enguany.

- Però si no ho he vist anunciat!

I és possible que tampoc ho vegis al programa oficial. Encara que us sembli difícil de creure hi ha equips professionals de Quidditch arreu del món, fins i tot tenim una Federació Catalana de Quidditch. Hi ha més afició de la que sembla i no volem que aquest partit amistós entre amics es converteixi en una exhibició competitiva amb gent vinguda expressament per la ocasió. Serà un homenatge a les nostres nits de lectura quan érem més joves, a la patxanga que caracteritza aquestes dates i a l'orgull freak (que tots tenim amagadet en algun racó) que ha estat esperant aquesta oportunitat per sortir a la llum!
Dimecres de Festa Major, al vespre, ens trobarem una trentena de col·legues involucrats en la Festa Major i entre rialles farem un bon partit de Quidditch. Sense pressió, sense vergonyes, sense complexes. Blaus per una banda i Blancs per l'altra. Una prova més. No puntuable, de moment.

- No sé jugar-hi jo... vols dir que ho faré bé?

Un 99% dels assistents tampoc haurà jugat mai a Quidditch ni sabrà dir-nos 3 normes d'aquest esport. Això és el de menys. Des de la organització farem el possible per facilitar una breu xerrada sobre els objectius, el desenvolupament i les regles més importants uns dies abans del gran esdeveniment. 

- M'he de comprar equipament o he d'inscriure'm a algun lloc?

No, no us posem deures. Us facilitarem el material necessari (escombres, samarretes, avituallament) perquè només us calgui venir amb les botes/bambes i uns pantalons curts. Tan aviat com prengueu la decisió de fer el boig tots junts n'hi haurà prou amb que ens faciliteu el mail / número de telèfon i sereu convocats per la sessió teòrica prèvia.

- Nois i noies juguen junts o com va això? Ja serem prou gent, segur?

No volieu igualtat? Doncs nosaltres encara en volem més :)
Serem gent de sobres, ja tenim una vintena de persones apuntades. Podrem fer canvis i tot, així podrem anar descansant.

- Guai, em fa el pes. Però encara no m'ho acabo d'imaginar...





Equip Blanc: pepblanchart@gmail.com
Equip Blau: audaldlloret@gmail.com




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada