dimarts, 15 de gener del 2013

T'has aprimat


Fa temps que no actualitzava el bloc amb algun escrit. No és que no tingués temps, és que no tenia res a dir. De fet, segueixo sense tenir res a dir.

Fa anys que escric allò que em passa pel cap. Redactar físicament els meus pensament m’ajuda a ordenar-los i entendre’ls. Desenvolupo les temàtiques que més poden preocupar a un estudiant mantingut econòmicament i sense cap impediment de subsistència: el plaer, l’amor i el dolor sentimental. Fins i tot, de tant en tant, me la jugo amb temes socials o polítics. I si aconsegueixo que el text sigui atractiu pel lector, millor: marxo cap a casa amb un somriure. Sense adonar-me de la pretenciositat i mentida que suposen aquests escrits.

Qui sóc jo per parlar de plaer com un anhel absolut? El plaer sense patiment no existeix, no podem entendre una cosa sense l’altra. ¿Com pretenc viure el plaer si sóc aliè al patiment, si sóc incapaç de suportar el més mínim suplici? 
Qui sóc jo per parlar d’amor cap als altres? Que tiri la primera pedra qui s’hagi sentit ben estimat per mi; amb la freqüència i graduació correcta. 
Qui sóc jo per parlar de dolor sentimental? Observo al meu voltant i sóc tan afortunat. Podria ser tan més infeliç. No sé què plasmar a la pantalla que per real sigui més que simples desil·lusions burgeses.
Finalment, quines lliçons us puc donar jo a nivell social i polític? Estic convençut que les meves conclusions són, en molts casos, els vostres punts de partida. Cap de les meves idees revolucionarà el món. 


No deixaré d’escriure, és important per mi. No obstant, mentre no tingui cap coneixement que mereixi ser compartit prometo no atabalar-vos més. 


5 comentaris:

  1. La primera vegada que vaig llegir alguna cosa aquí em vaig atrevir a dir-te que m'havia agradat tot i que em semblava que potser no li convenia al teu ego. No sé si és això mateix el que busques ara que et diguem, acontentant doncs, el teu ego... Aquesta vegada no m'ho ha semblat, així que per mi, pots seguir escrivint.
    Ho deixo en anònim però no et serà difícil saber qui sóc si et dic que ets com una mena de... arrogant simpàtic?
    Un petó

    ResponElimina
  2. En resposta a la teva pregunta: és un gadget per defecte del blogger, que s'anomena blog archive. ja veuràs les opcions per configurar-ho a l'apartat Format quan entres a l'opció de Dissenyar. Espero haver-te servit d'ajuda. :)
    I tranquil que no atavales gens, m'encanta llegir-te, encara que el darrer escrit em sembli una mica negatiu.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies, dedicaré un temps a fer-lo més divertit ;)

      Elimina
  3. Com ha canviat tot! :) Però s'ha de dir que ja m'agradava abans, tot i que ara és més fàcil de llegir potser (per la claror).

    ResponElimina
  4. Tots escrivim una mica pel mateix i sobre el mateix... amb més o menys èxit. No fem cpa mal, no cal demanar perdó. Tampoc podem esperar aplaudiments.

    ResponElimina